Mijn leven, jouw werk - Afronding 1e fase programma Van onderzoek naar praktijk

In het kort

Er is geen plattelandsregio in Nederland waar armoede zoveel voorkomt als in de Veenkoloniën. Veel families in dit gebied leven van generatie op generatie in armoede. Dit noemen we generatiearmoede. De Alliantie van Kracht zet in op het doorbreken van deze armoede. We zetten binnen de Alliantie van Kracht in op een programma van 20 jaar. Dit geeft ons de tijd die nodig is om écht te veranderen en generatiearmoede te doorbreken. Op basis van de kennis uit het vijfjarige onderzoek van de Rijkuniversiteit Groningen gaan we experimenteren in wijken, dorpen en buurten en maatwerk bieden. 

Evenement details

Data 11 mei 2023
Duur 14.30 - 17.00 uur
Locatie DNK Assen, Weiersstraat 1, 9401 ET Assen
Deelnemers Alle ervaringsdeskundigen uit de Veenkoloniën en alle mensen die werken bij, of gecommitteerd zijn aan, 1 van de 42 betrokken partners van de Alliantie van Kracht
Kosten n.v.t.

Op 11 mei 2023 staan wij samen met iedereen die ervaringsdeskundige is, of betrokken is bij het bestrijden van generatiearmoede in de Veenkoloniën, stil om te luisteren. Hoe kijkt een ervaringsdeskundige aan tegen het programma en het maken van de hard nodige veranderingen?  Wat betekent dat voor iemands leven? En hoe vertaalt zich dat naar de manier waarop jij jouw werk doet? Wat gaat er dan morgen anders? En wil en kun je dat leveren? Luister en praat jij mee?

Aanmelden

Meer informatie

Neem gerust contact op met Saskia Duursma, projectleider Alliantie van Kracht via s.duursma@cmostamm.nl of 06-124 139 41.

Delen via social media