Nieuwe projectleider Alliantie van Kracht tegen Armoede

Terug

Nieuwe projectleider Alliantie van Kracht tegen Armoede

Geschreven op 8 september 2022

“Samen doorbraken realiseren door het inspireren en verbinden van mensen en organisaties.”

Beste partners en belangstellenden, mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Saskia Duursma en per 1 mei 2021 ben ik gestart als de nieuwe projectleider Alliantie van Kracht tegen Armoede. Ik heb het stokje overgenomen van Marleen Oostland die deze functie het afgelopen jaar met veel inzet en bevlogenheid heeft vervuld. Ik ga me o.a. bezig houden met het motiveren en uitdagen van organisaties rondom het thema overerfbare armoede, het aanjagen van initiatieven en het delen van kennis over alles wat er rondom dit thema in de Veenkoloniën (en naastgelegen gemeenten) gebeurt. Dit doe ik in nauwe samenwerking met alle 42 netwerkpartners waar de Alliantie van Kracht tegen Armoede uit bestaat.

Bij de Alliantie van Kracht tegen Armoede komt alles bij elkaar wat ik belangrijk vind: werken aan een beweging om tot verbetering te komen voor een kleine 14.000 gezinnen die in het Veenkoloniale gebied in armoede leven, vaak generatie op generatie. Ik houd ervan om samen aan iets nieuws te bouwen en te zoeken naar wat er werkelijk toe doet. Vanaf het begin van mijn werkende leven ben ik altijd al geboeid door het belang van effectief samenwerken en door verandering: die beide thema’s hebben mij nooit los gelaten.

Verbinding

Ik maak graag verbinding tussen mensen en gebruik daarbij enthousiasme, doorzettingsvermogen en passie voor het sociale domein. Ik ben in mijn werk als adviseur bij CMO STAMM gewend met veel verschillende organisaties, belangen en integrale onderwerpen te werken en zorg daar graag voor frisse ideeën en verbinding. Om de samenleving mooier en beter te maken en te zorgen dat iedereen mee kan doen, hebben we alle kracht nodig: van bewoners, ondernemers, maatschappelijke partners en overheden. Samen kom je verder!

Blij met het vertrouwen en zin om aan de slag te gaan!

Neem gerust contact op via 06-124 139 41 of s.duursma@cmostamm.nl.

Delen via social media