Geld & Grip, opleiding tot trainer

Geld & Grip, opleiding tot trainer

Bijna 30% van de Nederlandse huishoudens heeft financiële problemen. Gemiddeld zitten mensen meer dan 5 jaar in de financiële problemen voordat ze hulp zoeken. Eerder ingrijpen had veel ellende kunnen voorkomen. Op basis van haar eigen ervaringen gecombineerd met alles wat ze geleerd heb over geld en omgaan met geld heeft Monica Helbig de Geld & Grip® training ontwikkelt. Deze training is onafhankelijk onderzocht door de Hogeschool van Amsterdam en effectief gebleken. Haar missie is dat iedereen in Nederland financiële rust heeft en daar heeft ze hulp bij nodig. Daarom wil Monica graag meer Geld & Grip® trainers opleiden.

Geld & Grip is een interactieve training over geld en omgaan met geld. In 7 bijeenkomsten van 3 uur bespreken we vele onderwerpen. De Geld & Grip training gaat daarin een paar stappen verder dan andere trainingen. Het gaat niet alleen om kennis en vaardigheden, maar ook over gedrag en we kijken zelfs naar de oorzaak van dat gedrag. Een uniek onderdeel van deze training is dat het ook aandacht besteed aan geldmindset. Klassieke budgettrainingen bevatten maar 1/3 van de inhoud Geld & Grip training.  Het doel is dat de deelnemer meer grip op zijn geld krijgt. De doelgroep is breed. Het merendeel heeft een beperkt inkomen, maar iedereen is welkom. Met of zonder schulden, jong of oud, met een uitkering of werk enz.

Over de trainer

Monica Helbig, 40 jaar is alleenstaande moeder van een zoon van 8. Ze is opgegroeid met weinig geld en jarenlang heeft dat haar leven bepaald. Eerst vanwege het tekort aan geld, later omdat ze geld te belangrijk had gemaakt. Dat leverde haar een burnout op. Na de geboorte van haar zoon gooide ze het roer om en startte ze een eigen bedrijf met als missie Nederlanders financiële rust te geven.

Aanmelden

Inschrijven en informatie     https://cijfersencenten.nl/contact/

Aan deze training zijn kosten verbonden

Niveau: HBO
Duur: langer dan 3 dagen
Locatie: fysiek
Kosten: aan deze training/opleiding zijn (mogelijk) kosten verbonden

Aanbieders

Voor wie

De doelgroep is breed. Het merendeel heeft een beperkt inkomen, maar iedereen is welkom. Met of zonder schulden, jong of oud, met een uitkering of werk enz.

Resultaat

  • Je kunt de Geld & Grip training geven